El nostre TALLER, un valor afegit. L'espai on vam realitzar entre d'altres el muntatge de tots els patins que es venen a la nostra botiga. Nosaltres mateixos som els que munta tots els patins, assegurant així un bon muntatge com la mida correcta entre patí i bota, punt molt important per al bon aprenentatge.

El nostre TALLER, un valor afegit. L'espai on vam realitzar entre d'altres el muntatge de tots els patins que es venen a la nostra botiga.

Nosaltres mateixos som els que munta tots els patins, assegurant així un bon muntatge com la mida correcta entre patí i bota, punt molt important per al bon aprenentatge.

Disposem de RECANVIS de les marques i models més importants perquè el patinador no hagi de perdre dies d'entrenament i/o competició, t'ho reparem, deixant-lo llest per tonar a la pista.

El MANTENIMENT dels patins és un altre aspecte molt important. Moltes vegades no es dóna importància a realitzar alguna revisió periòdica del material, i és llavors, en el pitjor moment quan tenim un imprevist i ens vam quedar sense poder acabar l'entrenament o encara pitjor sense competir. Si ens portes les teves patins revisarem els punts claus per a un bon funcionament:

Patí bé fixat a la bota.
Que els cargols estiguin ben fixats a la planxa del pati.
Estat de les suspensions.
Inserció del pivot adequada
Estat de les rodes i femelles autoblocants.
Correcte funcionament del rodaments
Estat i correcta posició de la tanca del frens.
Revisió del les peces que pateixen desgast ...

CONSELL: Haver de canviar alguna de les peces del pati per trencament o desgast per un mal ús, pot sortir més car que una revisió de tant en tant.