L'hora dels adeus

03/06/2017

Després de tota una vida dedicada a l'hoquei, en Lluis Rodero i en Carles Trilla, dos referents del món de l'hoquei a les terres de Lleida, decideixen penjar els patins.
Tant Lluis Rodero com Carles Trilla porten al club Lleida Llista Blava més de 15 anys i com exemple a tots els jugadors que pujen desde la base es penjarà la seva samarreta al pavelló el dia de l'últim partit de la temporada. En aquest s'enfrontaran al Reus, actual campió de la Copa d'Europa.
Els dos jugadors acomiaden el club deixant a aquest en posició Europea cara la temporada vinent.

Pengen els patins en un acte de sensatesa, per donar l’alternativa als que darrere van trepitjant fort. “No hauria estat just, sinó egoista per la nostra part, allargar la carrera un any més o dos i privar la gent de baix d’aquesta oportunitat, i més sabent que hem deixat el club en una bona posició”, va afirmar Trilla.
“El Llista m’ha donat moltes coses, però la més important és haver pogut conèixer la meua dona aquí al pavelló, amb la qual he format una família, que és el millor partit de la meua vida”, va dir amb llàgrimes als ulls. “És un dia especial per a mi. No és un moment fàcil però havia d’arribar, i quina millor manera de deixar-ho que amb l’equip classificat per a Europa”, va afegir Rodero.

Per altra banda el president Enric Duch va afegir: “espero tenir-los lligats al club durant molts anys, perquè dos persones així no es poden deixar escapar. No volem que se’n desvinculin. Són dos estendards del club i si ara som on som, és en gran part gràcies a ells, a la seua implicació i responsabilitat”.