La dura permanència

17/05/2017

A falta d'un parell de jornades per acabar la lliga, tant de nacional espanyola com de nacional catalana, els dos equips de les terres de ponent representants en cadascuna d'elles han assolit l'objectiu de manternir la categoria. Objectiu més que respectable tenint en compte que els dos equips van ascendir a ambdues categories l'any passat.

L'Hoquei Club Alpicat l'any passat va ascendir a nacional espanyola després de realitzar una magnífica temporada a nacional catalana i aquest any tot i l'incertesa d'enfrontar-se a equips que lluiten per ascendir a OKLliga i que porten anys competint a un màxim nivell, han aconseguit mantenir la categoria guanyant un partit clau a casa contra el F.C. Barcelona que els donà la permanència matemàticament.

Per altra banda ens trobem al Club Hoquei Juneda on per primer cop a la història del club aconsegueix mantenir categoria a Nacional Catalana. Els rojos han fet una temporada molt irregular on van aconseguir col·locar-se en quarta posició però en ser una categoria tant ajustada han acabat en vuitena plaça a falta de dos partits.